linga
Konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Kraft fra Utsira Nord kan bidra til å dekke kraftunderskuddet på Haugalandet.

  • Øyvind Lie

Knutsen OAS (Knutsen), Haugaland Kraft AS og Sunnhordland Kraftlag AS (SKL) etablerer havvindselskapet Deep Wind Offshore (DWO). Målet med selskapet er å utvikle havvindprosjekter i Norge og internasjonalt, skriver SKL i en pressemelding. «Utsira Nord er ideelt plassert for å tilføre ny fornybar elektrisitet til en region med et forventet...
Artikkelen er 279 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.