Bergen
Bergen. Illustrasjonsfoto: Sveter/Wikimedia Commons

Miljødirektoratet mener Statnett må referere tydeligere til unntaksregelen for å slippe tilkobling av nytt forbruk ved Bergen.

  • Øyvind Lie

Om alle planene for nytt forbruk i Bergensregionen skulle realiseres, vil det ifølge Statnett medføre over en dobling av strømforbruket i regionen i løpet av en tiårsperiode. Derfor har Statnett lansert store planer for oppgradering av nettet. I sitt høringsinnspill til Statnetts konseptvalgutredning for styrking av strømforsyningen i Bergensregionen skriver...
Artikkelen er 403 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.