roand vindpark
Roan vindpark på Fosen i Trøndelag. Arkivfoto: Ole Martin Wold/Fosen Vind
Foto: Ole Martin Wold/Fosen Vind

Det er mangel på kraft for industrien på vindkrafthalvøya Fosen, men energiministeren vil ikke gripe inn.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er Arbeiderpartiets Kirsti Leirtrø som i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H) tar opp at det på Fosen i Trøndelag er det problematisk for kraftkrevende industri å etablere seg på grunn av mangel på nok kraft. I Ørland kommune ønsker flere bedrifter å etablere seg, men de...
Artikkelen er 491 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.