Inger Lise Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: Forbrukerrådet
Foto: Forbrukerrådet

Forbrukerrådet beskylder Fjordkraft for å ha brutt markedsføringsloven, lurt kundene og skadet konkurransen. Selskapet avviser påstandene.

  • Øyvind Lie

Fjordkraft kan ikke skru opp prisen uten å varsle kundene direkte, fastslår Forbrukertilsynet. I en melding på sin nettside krever Forbrukerrådet nå at selskapet tilbakebetaler det kundene har betalt for mye. Forbrukerrådet klagde inn Fjordkraft til Forbrukertilsynet i desember 2020 for manglende varsling ved prisøkninger, slik Energiteknikk har omtalt. Saken...
Artikkelen er 538 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.