havvind-kart
Regjeringen har åpnet for havvind ved Utsira, og Magnora varsler at de vil søke sammen med TechnipFMC.
Foto: OED

Inngår partnerskap med hemmelig aktør, og vil delta i havvind-runden i Norge senere i år.

  • Øyvind Lie

Fredag morgen tikket det inn en børsmelding av det mer hemmelige slaget. Fornybarselskapet Magnora ASA opplyste at de har inngått avtale med «et ikke oppgitt globalt selskap for teknologi og service innen havvindenergi» om å etablere et felles selskap for flytende vindkraft som skal hete Magnora Floating Wind. Satser i...
Artikkelen er 325 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.