Christina Bu
Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.
Foto: Norsk elbilforening

Nå skal bare «nesten» alt nysalg av biler ha null utslipp i 2025.

  • Øyvind Lie

I sin klimaplan for 2021-2030, som ble lagt fram fredag, kunngjør regjeringen at den vil «gjøre insentivene til å velge null- og lavutslippsløsninger mest mulig målrettede og legge til rette for at vi når målet om at nybilsalget i 2025 nesten utlukkende består av nullutslippsbiler». Nesten Norsk elbilforening er svært...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.