tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune.
Foto: TA. H/Google Maps

Er uenige om hvordan regningen på 31,5 millioner kroner skal betales, etter at 73.300 kunder mistet strømmen.

  • Øyvind Lie

Rettet versjon, der det presiseres at strømbruddet Elvia kritiserte Statnett for på nettkonferansen i desember, er et annet strømbrudd enn det som omtales i denne saken. I et brev til Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE, sendt 17. desember, ber Elvia om å få avklart hvem som er ansvarlig konsesjonær...
Artikkelen er 800 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.