samarbeid
Konserndirektør Øivind Askvik i Skagerak Nett (f.v.), administrerende direktør Håvard Tamburstuen i Lyse Elnett og administrerende direktør Ketil Tømmernes i BKK Nett. Bildet er tatt på et tidligere tidspunkt.
Foto: Lyse

Skal spare penger på innkjøp, IT og kundetjenester, men fusjon skal ikke være aktuelt.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med intervju med Skagerak-sjefen, som sier det ikke er snakk om fusjon.  Målet med intensjonsavtalen om tettere samarbeid er «å legge enda bedre til rette for elektrifisering av samfunnet, og samtidig redusere kostnader og holde nettleien nede», skriver selskapene i en pressemelding. BKK Nett (Vestland), Lyse Elnett (Sør-Rogaland) og...
Artikkelen er 737 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.