Illustrasjonsfoto.
Foto: Agder Energi

Den gjennomsnittlige norske kraftprisen i fjor endte på 9,7 øre/kWh.

  • Øyvind Lie

Det skriver NVE i en melding. Dette er den laveste gjennomsnittprisen noen sinne, ifølge direktoratet. I løpet av 2020 opplevde vi både historisk lave time-, dag-, og ukepriser i Norge. I sommer var den norske ukeprisen under 5 øre/kWh i flere uker i strekk, og i samme periode opplevde Sør-...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.