mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Bransjen advarte mot at tidsfristene var for stramme.

  • Øyvind Lie

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) foreslår å gi nettselskapene mer tid til å tilpasse seg de oppdaterte funksjons- og sikkerhetskravene for avanserte måle- og styringssystem (AMS), skriver RME i en melding på sin nettside. 14. april i fjor sendte RME ut på høring et forslag til løsning og tidsplan...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.