lede
Konsernsjef Jens Bjørn Staff (t.h.) i Skagerak Energi og administrerende direktør i Lede, Øivind Askvik, viser fram det nye navnet på nettselskapet.
Foto: Skagerak Energi

Nettselskapet får nytt navn.

  • Øyvind Lie

«Som navnet antyder er Ledes hovedoppgave å lede strøm til 207.000 kunder i Vestfold og Telemark og Viken», skriver Skagerak Energi i en pressemelding. Navnebyttet skjer 1. februar, og kommer som følge av skjerpede regler som sier at nettselskaper ikke kan dele navn med mor- og søsterselskaper i samme konsern....
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.