nævdal
Terje Bakke Nævdal, administrerende direktør i Sognekraft.
Foto: Sognekraft

Vil ta opp konkurransen med de store strømsalg-aktørene.

  • Øyvind Lie

I juli i fjor ble det kjent at Tafjord, SFE og Tussa går sammen om en felles satsing innen strømsalg til privat- og bedriftsmarkedet. Torsdag kunngjorde Sognekraft at også de blir med på satsingen. Selskapene har over 100.000 strømkunder og ambisjoner om vekst, og de vil ta opp konkurransen med...
Artikkelen er 356 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.