solberg moxnes
Rødt-leder Bjørnar Moxnes og statsminister Erna Solberg diskuterte strømpris-støtte på Stortinget onsdag. Skjermdump: Stortinget

– Det kan godt tenkes at litt mildere vær og fulle magasiner gjør at prisen blir lavere om ikke så altfor lenge, sier Erna Solberg.

  • Øyvind Lie

Under spørretimen på Stortinget onsdag sa Rødt-leder Bjørnar Moxnes at «strømprisene går i været». – En som bor i Sør-Norge, må trolig ut med 4.000 kr mer for strømmen i år enn i fjor, og det er i en situasjon hvor 200.000 mennesker er arbeidsledige og har gått kraftig ned...
Artikkelen er 431 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.