havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Skal utforske prosjektmuligheter i Sørlige Nordsjø II.

  • Øyvind Lie

Statkraft Aker Offshore Wind og Aker Horizons har signert en samarbeidsavtale for å utforske prosjektmuligheter for havvind i Norge, skriver Statkraft i en pressemelding. Selskapene vil forene det Statkraft kaller «sine sterke og komplementære ferdigheter og ekspertise» for sammen å utforske mulighetene for å utvikle, drifte og levere kraft fra kommersielle fullskala...
Artikkelen er 414 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.