mast finse
Foto: Henrik Glette/Statnett
Foto: Henrik Glette/Statnett

Ber RME øke sitt foreslåtte krav til effektivitet.

  • Øyvind Lie

RME en inntektsramme for Statnett fastsettes i dag i prinsippet lik andre norske nettselskap ved at de faktiske kostnadene (kostnadsnormen) inngår med 40 prosent, mens 60 prosent bestemmes av en kostnadsnorm. Forskjellen er imidlertid at kostnadsnormen for Statnett i praksis vært lik deres egne kostnader mens kostnadsnormen for øvrige nettselskap...
Artikkelen er 401 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.