mast
Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Systemansvarlig vil ikke dekke merkostnadene etter avkortet utkoblingsperiode for Rød-Hasle.

  • Øyvind Lie

I forbindelse med driftsplanleggingen for det kommende året søkte Statnett som netteier i 2019 om å koble ut Rød-Hasle-forbindelsen i fem uker, fra 1. september til 2. oktober 2020. Søknaden ble sendt til Statnett som systemansvarlig. I behandlingen av driftsstansen ble det imidlertid undersøkt om stansen kunne kortes ned, for...
Artikkelen er 438 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.