mast
Illustrasjonsfoto: Entelios

Nesten dobbelt så dyr strøm som i januar i fjor.

  • Øyvind Lie

Den nordiske systemprisen for januar ble i gjennomsnitt ca. 45,7 euro/MWh, eller ca. 47,4 øre/kWh. Det er nesten dobbelt så høy pris som januar i fjor, skriver Entelios i en melding. Men det er verdt å merke seg at dette bare er noen øre høyere enn hva strømprisen pleier å...
Artikkelen er 385 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.