Sikringer
Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Lie

Med sertifiseringsordningen Trygg strømhandel skal kampanjetilbud merkes tydelig og priselementer ikke skjules.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På tampen av fjoråret fikk strømsalgbransjen en skikkelig skrape. Ifølge Forbrukerrådet fulgte ikke bransjen elementære regler for ryddig salg, og Forbrukertilsynet grep inn mot en rekke selskaper. Mens alt dette pågikk, var bransjeorganisasjonen Energi Norge og Distriktsenergi allerede i gang med å lage sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Den lanseres onsdag, skriver...
Artikkelen er 308 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.