knut kroepelien
Administrerende direktør i Energi Norge, Knut Kroepelien. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Energi Norge roser regjeringens klimaplan, og oppfordrer til kutt i elavgiften.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, la regjeringen fredag fram sin klimaplan fram til 2030 hvor det foreslås å trappe opp CO2-avgiften fra 590 kroner per tonn i år til 2000 kroner i 2030. I en pressemelding kaller Energi Norge dette «et viktig og effektivt virkemiddel for å sette fart i elektrifiseringen...
Artikkelen er 302 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.