utearbeid
Illustrasjonsfoto.
Foto: Statnett

Skal blant annet vurdere om dagens organisering og finansiering av Det lokale eltilsyn (DLE) er hensiktsmessig.

  • Øyvind Lie

Det skal settes ned en arbeidsgruppe som skal utrede ny forvaltningsmodell for elsikkerhetsområdet. Gruppen skal fremme forslag til «en helhetlig og kostnadseffektiv forvaltning av elsikkerhetsområdet», går det fram av et brev fra Olje- og energidepartementet (OED) til Justisdepartementet, som Energiteknikk har sett. I brevet godkjenner OED utgifter på inntil 500.000...
Artikkelen er 174 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.