Illustrasjonsfoto.
Foto: Statnett

Energi Norge og Norsk Industri vil doble RMEs foreslåtte produktivitetskrav til Statnett.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE foreslått å at Statnett pålegges et produktivitetskrav på 1,5 prosent av kostnadsnormen. Kravet vil i praksis si at Statnett må øke produktiviteten sin med 1,5 prosent i forhold til det historiske kostnadsnivået. Økte kostnader Bakgrunnen er at Statnett «har...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.