myhrvold
Senterpartiets energipolitiske talsmann Ole André Myhrvold. Foto: Ragne B. Lysaker/Senterpartiet

Frykter store negative konsekvenser for kraftsystemet i perioder med lave temperaturer og lite vind når mye av den nye produksjonen er uregulerbar.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

«Hvilke effektreserve regner statsråden med at Norge har ved kalde, tørre og vindfattige perioder i dag, og hvilke effektreserve mener statsråden det norske kraftsystemet optimalt bør ha; hva anser statsråden at vil være effektbruk og effektreserve i 2030 med de planene for elektrifisering som nå foreligger, og hvordan har regjeringen...
Artikkelen er 262 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.