Åslaug Haga
Under en høring på Stortinget i forrige uke kom Åslaug Haga med hard kritikk av OED. Nå blir hun Norwea-sjef. Skjermdump: Stortinget

Tar over etter Øyvind Isachsen, som er gått til First House.

  • Øyvind Lie

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Haga velkommen som ny administrerende direktør i Norwea, sier styreleder Peter Aall Simonsen, i en pressemelding. Den daværende senterpartilederen satt som olje- og energiminister for Senterpartiet i 2007 og 2009. Hun forsøkte blant annet å dra i gang en storstilt satsing...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.