turbin
Illustrasjonsfoto: Statkraft

Folk skal få se TV, vindkraftverket skal startes opp igjen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

NVE har mottatt orientering om at Vardafjellet vindkraftverk AS og Norges Televisjon AS (NTV) har inngått en avtale om TV-signaler, skriver direktoratet i en melding på sin nettside. Avtalen gjelder både midlertidige og permanente tiltak for tilbakeføring av TV-signalene i Vardafjellet vindkraftverks nærområde. Vindkraftverket kan dermed settes i drift igjen....
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.