DSB logo
I årets instruks har DSB lagt på at DLE må ha tilstrekkelige egne ressurser til å følge opp saker innen arbeidslivskriminalitet. Foto: Tore Halvorsen
Foto: Tore Halvorsen

DSB vil etablere regionale DLE-grupper mot arbeidslivskriminalitet, og «ser på» nivået på foreleggene.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev mandag, er Nelfo og El og IT Forbundet kritisk til deler av sikkerhetsarbeidet som Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og Det lokale eltilsyn (DLE) gjør. Direktør for næringspolitikk i Nelfo, Tore Strandskog, sa i en Stortingshøring, der han også talte på vegne av El og IT...
Artikkelen er 384 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.