heiberg
Tor Heiberg er ansatt som konserndirektør for Digitalisering og IT i Skagerak Energi. Han begynner i jobben i juni. Foto: Skagerak Energi

Daglig leder i Elhub, Tor Bjarne Heiberg, starter i jobben som konserndirektør for digitalisering og IT i Skagerak Energi i juni.

  • Stein Arne Bakken

– IT og digitalisering får større og større plass innen kraftforsyningen, i parallell med behovet for omstilling til det grønne skiftet. Det gir oss mange spennende muligheter, sier Heiberg i en melding på Skagerak Energis nettside. – Vi er veldig fornøyde med å få Tor på laget i Skagerak Energi....
Artikkelen er 423 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.