bastholm
MDGs Une Bastholm.
Foto: Stortinget

At det er åpnet for å sende inn havvindsøknader uten at myndighetenes kriterier framkommer, er illustrerende for regjeringens handlingsvegring, hevder MDG.

  • Øyvind Lie

MDGs partileder Une Bastholm skriver i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H) at «Norge er i ferd med å bli akterutseilt internasjonalt» i havvind-kappløpet. Hun viser til at det 1. januar ble det for å søke om eksklusiv rett til å utvikle de åpnede områdene på norsk sokkel,...
Artikkelen er 452 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.