mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Bytte av strømleverandør økte i fjerde kvartal med 10 prosent blant husholdningskunder fra tredje kvartal.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det viser tall fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE. Bytteaktiviteten økte også for året 2020, da bytteprosenten for husholdningskunder var på 26,4 prosent, en økning fra 2019 på 2,2 prosentpoeng. Næringskundene lå noe lavere med en bytteprosent på 13,7 prosent. Siste kvartal i 2020 ble det registrert omtrent 165.000...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.