bru halleland
Frps Terje Halleland og energiminister Tina Bru (H) diskuterte funksjonelt skille tirsdag. Skjermdump: Stortinget

Grensen for unntak er nå 10.000 kunder.

  • Øyvind Lie

Det har vært mye fram og tilbake om hvor grensen skal gå for unntak fra kravet om funksjonelt skille. I høst foreslo regjeringen at selskapet med 10.000 eller færre kunder skulle få unntak. Kravet innebærer at personer i ledelsen i et nettselskap ikke kan delta i ledelsen av andre deler...
Artikkelen er 354 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.