bru hywind
Energiminister Tina Bru med Hywind-demoen i bakgrunnen, i fjor sommer. Foto: OED
Foto: OED

Før tildelingskriteriene for havvind kan legges fram, må utkast til veileder på høring, svarer Tina Bru.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev i forrige uke, har MDG-leder Une Bastholm spurt energiminister Tina Bru (H) om når en veileder for søknadsprosessen og konkrete tildelingsprosesser for havvindutbygging vil foreligge. 1. januar ble det åpnet for å søke om eksklusiv rett til å utvikle de åpnede områdene Utsira Nord og Sørlige Nordsjø...
Artikkelen er 385 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.