Raggovidda
Trinn 1 av vindparken på Raggovidda. Foto: Bjarne Riesto
Foto: Bjarne Riesto

Arbeiderpartiet og regjeringen er enige om unntak når kommunen ønsker det og når utbyggeren ikke har skylda for forsinkelsen.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk skrev for en uke siden, spurte Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre energiminister Tina Bru (H) om hva regjeringen vil gjøre for å sikre at Varanger Kraft får bygge tredje trinn av vindparken sin, der det blant annet planlegges hydrogenproduksjon. 19. juni i fjor anmodet et flertall i Stortinget bestående...
Artikkelen er 742 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.