BKKs hovedkontor
BKKs hovedkontor i Bergen. Foto: BKK
Foto: BKK

Men selskapet gikk i det minste i pluss.

  • Øyvind Lie

Rekordlav kraftpris bidro til en svak avslutning på fjoråret for energikonsernet BKK. Konsernresultatet for siste kvartal i 2020 ble på 78 millioner kroner, som er hele 718 millioner kroner lavere enn resultatet for fjerde kvartal i 2019, skriver BKK i en melding. Hovedårsaken til nedgangen i konsernresultatet, er reduserte inntekter...
Artikkelen er 189 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.