Strandskog
Direktør for næringspolitikk i Nelfo, Tore Strandskog. Arkivfoto: Nelfo

Arbeidslivskriminalitet må prioriteres høyere, elsikkerhetsarbeidet må få mer ressurser og sanksjonene mot alvorlige brudd må bli hardere, krever Nelfo og El og IT Forbundet,

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, skal det settes ned en arbeidsgruppe som skal utrede ny forvaltningsmodell for elsikkerhetsområdet. – Det er 20 år siden forvaltningen av elsikkerhetsområdet ble gjennomgått og vurdert av Stortinget, og det er på høy tid av dette viktige området får en skikkelig evaluering, sa direktør for...
Artikkelen er 480 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.