ulf møller
Ulf Møller, næringspolitisk rådgiver i Energi Norge, er stolt av bransjens initiativ for trygg strømhandel. Foto: Øystein Andres Bjerke/Energi Norge

Bare en tredel av selskapene er med, men Energi Norge er likevel fornøyd.

  • Øyvind Lie

DNV GL, som administrerer sertifiseringsordningen Trygg Strømhandel for Energi Norge og Distriktsenergi, opplyser til Energiteknikk at 32 strømleverandører så langt har ønsket å sertifisere seg. DNV GL er nå i ferd med å inngå avtale med selskapene, og planlegger intervjuer og gjennomgang av dokumenter. Har mange kunder Forbrukerrådet opplyser til...
Artikkelen er 480 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.