årets kraftkvinne
Energiminister Tina Bru (t.v) tildelte mandag Liina Veerme prisen "Årets Kraftkvinne". Til høyre jurymedlem Anne Grethe Solberg.
Foto: Energi Norge

«Hun fungerer som en rollemodell og inspirerer andre kvinner til å se at det er mulig å gjøre en betydelig karriere i kraftbransjen», ifølge juryen.

  • Øyvind Lie

Mandag ble konsernsjef i Salten Kraftsamband, Liina Veerme, kåret til «Årets Kraftkvinne». Prisen ble delt ut av olje- og energiminister Tina Bru. Kraftkvinnene er et nettverk for alle kvinner i fornybarnæringen. Nettverket ble startet i mars 2019 og har i dag tett oppunder 600 medlemmer fra alle deler av næringen....
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.