vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Men det forutsetter at fristen for idriftsettelse forlenges.

  • Øyvind Lie

Det norske fornybarselskapet Magnora har signert en opsjonsavtale med RWE Renewables der målet er å bygge Oddeheia og Bjelkeberget vindpark i Birkenes kommune i Agder, ifølge en børsmelding sendt ut mandag ettermiddag. Prosjektet skal få en samlet kapasitet på 98 MW. Magnoras andel i prosjektet skal ifølge meldingen bli om...
Artikkelen er 327 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.