skagerrak 4
Legging av Skagerrak 4-forbindelsen. Foto: Robert Hansen

Implisitt tapshåndtering på Skagerrak-forbindelsen er omsider innført.

  • Øyvind Lie

Energiteknikk og andre medier i fagpressen har i en årrekke omtalt prosessen for å få innført implisitt tapshåndtering på Skagerrak-forbindelsen (1700 MW). Nå er prosessen i mål, og taphåndteringen innført. «Fra og med 18. februar blir det tatt hensyn til tap ved kraftflyt på Skagerrak-kablane mellom Norge og Danmark. Tapssatsen...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.