Hadselfjord
Hadselfjorden i Vesterålen. Foto: Mathrong/Wikimedia Commons

Bytter ut gammel kabel for Statnett og bedrer forsyningssikkerheten.

  • Øyvind Lie

Nexans har fått en ordre fra Statnett om å levere og installere en ny høyspent undersjøisk strømforbindelse som krysser Hadselfjorden i Nordland. Prosjektet er viktig for å styrke forsyningssikkerheten for Lofoten og Vesterålen, ifølge en pressemelding fra Nexans. Utgått på dato Den eksisterende kabelen ble lagt i 1977, og den...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.