havvind-kart
På disse områdene planlegger Norge å utvikle havvind. Kart: OED

Men vil ikke si om de sikter til den ferdige veilederen eller til et høringsdokument.

  • Øyvind Lie

«Veileder for havvind kommer samtidig med stortingsmeldingen om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser i løpet av våren 2021», skriver Olje- og energidepartementet på sin nettside. Bakgrunnen er at OED fra årsskiftet åpnet for å sende inn meldinger om utvikling av havvindsprosjekter i områdene Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II. Det...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.