mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Foreslår hardere sanksjoner og forskriftsfesting. «Manglende håndheving av dagens regelverk fremstår som en betydelig utfordring».

  • Øyvind Lie

Etter en høst med hardt vær for strømsalgsbransjen, la de selv nylig fram en egen frivillig sertifiseringsordning som har fått navnet «Trygg strømhandel». På oppdrag av Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE har Oslo Economics laget en rapport om hva som må gjøres for å rydde opp. Dommen over strømmarkedet...
Artikkelen er 733 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.