riinghorne
Ringhorne-feltet (bildet) i Nordskjøen ligger ni kilometer nord for Balderskipet. Foto: Øyvind Knoph Askeland,/Norsk olje og gass

Vår Energi har sendt forespørsel til Statnett om kapasitet fra Karmøy fra 2026-2027.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Oljeselskapet Vår Energi har levert en forespørsel til Statnett om ønske om utredning av om det er kapasitet ledig i nettet til å forsyne offshorefeltene Ringhorne, Balder og Grane i Nordsjøen med kraft fra land. «Det planlegges å elektrifisere de nevnte feltene, og per nå planlegges det ikke å ha...
Artikkelen er 192 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.