sanner
Finansminister Jan Tore Sanner diskuterte strømpris, kabler og elavgift i Stortingets spørretime onsdag. Skjermdump: Stortinget

Men vil først vente og se hvordan strømprisen utvikler seg. Senterpartiet foreslår redusert elavgift.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Det er kaldt, og kuldeperioden er spådd å vare ganske lenge. Strømprisene stiger. I en situasjon med flere enn 200.000 permitterte og arbeidsledige, med utbetalinger på vesentlig lavere nivå enn normalt, kan økte strømpriser bli en utfordring for mange. Hvilke tiltak vurderer regjeringen som aktuelle for å bidra til...
Artikkelen er 627 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.