elbil lading
Illustrasjonsfoto: Lyse

Lyses selskap Smartly har inngått en rammeavtale med Bane Nor Eiendom om etablering og drift av ladeløsninger ved jernbanestasjoner over hele landet.

  • Øyvind Lie

Avtalen sikrer tilgang på lading av elbil for kunder, leietakere og Bane Nors tjenestebiler, og gjelder leveranse av alle komponenter for etablering av ladestasjoner og befaring, etablering, drift og vedlikehold, ifølge en pressemelding fra Lyse. Smartly vil levere infrastruktur for lading og ladere til de ulike byggene hvor leietakere, publikum...
Artikkelen er 106 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.