Kemira
Det finske kjemikalieselskapet Kemira i Helsinki.
Foto: Patrik Tschudin/Wikimedia Commons

Selger kraft til Finland med opprinnelsesgarantier fra Fosen.

  • Øyvind Lie

Statkraft og finske kjemikalieselskapet Kemira har inngått nok en langsiktig kraftavtale som sikrer finnene en årlig leveranse på cirka 44 GWh fornybar kraft i perioden 2022 til 2031. Kraften skal leveres fra Statkrafts nordiske portefølje til Kemiras produksjonsanlegg i Finland, skriver selskapet i en melding på sin nettside. I tillegg...
Artikkelen er 129 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.