Kemira
Det finske kjemikalieselskapet Kemira i Helsinki. Foto: Patrik Tschudin/Wikimedia Commons

Selger kraft til Finland med opprinnelsesgarantier fra Fosen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Statkraft og finske kjemikalieselskapet Kemira har inngått nok en langsiktig kraftavtale som sikrer finnene en årlig leveranse på cirka 44 GWh fornybar kraft i perioden 2022 til 2031. Kraften skal leveres fra Statkrafts nordiske portefølje til Kemiras produksjonsanlegg i Finland, skriver selskapet i en melding på sin nettside. I tillegg...
Artikkelen er 129 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.