statnett
Illustrasjonsfoto: Statnett

Trenger å få inn utlendinger til Lyse-Fagerfjell og Smestad-Sogn.

  • Øyvind Lie

Som kjent innførte regjeringen natt til fredag svært strenge innreiseregler for å hindre spredning av den britiske varianten av koronaviruset. Statssekretær Tony Christian Tiller i Olje- og energidepartementet opplyste til Energiteknikk at Statnett og andre kunne få unntak hvis ferdigstillelse av prosjekter er viktig for forsyningssikkerheten på kort sikt. Mangler...
Artikkelen er 282 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.