Grytneselva kraftverk
Grytneselva kraftverk ved Eresfjorden i Nesset kommune i Møre og Romsdal, er ett av verkene Clemens Kraft er med å eie. Foto: Peltonman
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Lave kraftpriser og lave renter svekket også resultatet for 4. kvartal.

  • Øyvind Lie

I fjerde kvartal fikk Clemens Kraft et resultat før skatt på minus 65,1 millioner kroner, mot minus 12,1 millioner kroner i samme periode i fjor. For 2020 som helhet fikk selskapet et resultat før skatt på minus 160,5 millioner kroner, mot minus 38,8 millioner kroner i 2019. Selskapets driftsresultat for...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.