mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Forbrukertilsynet har avsluttet 29 klagesaker om uklare prisopplysninger uten å gi økonomiske sanksjoner.

  • Øyvind Lie

Rettelse: Fjerner avsnitt om Forbrukerrådets vurdering av lovligheten i saken.   I en melding på sin nettside onsdag skriver Forbrukertilsynet at de nylig har avsluttet 29 saker med strømselskaper som markedsførte strømavtaler med blant annet «innkjøpspris». Det var Forbrukerrådet som klaget inn selskapene, slik Energiteknikk har omtalt. Forbrukertilsynet sendte så brev...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.