syvertsen
Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Steffen Syvertsen blir konsernsjef hvis eierne godkjenner at Glitre og Agder Energi slås sammen.

  • Øyvind Lie

Enstemmige styrer i Glitre Energi og Agder Energi har signert en intensjonsavtale om fusjon mellom de to konsernene, skriver selskapene i en felles pressemelding. Avtalen inneholder «balanserte løsninger som tjener begge regionene, og skaper betydelige verdier for kunder, medarbeidere, eiere og samfunn», ifølge meldingen. Vil skape større verdier Ifølge meldingen...
Artikkelen er 600 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.