jacobsen elektro
Ifølge konkursinnberetningen har økonomien og likviditeten i Jacobsen Elektro vært svak i lang periode før konkursen i slutten av 2019.
Foto: Stein Arne Bakken

Anmeldte krav i boet på over en milliard kroner, viser borevisors innberetning.

  • Stein Arne Bakken

Betydelige tap på store prosjekter i Afrika er hovedårsaken til konkursen i Jacobsen Elektro i november 2019.  Gjeldssituasjonen utviklet seg til å bli dramatisk de to-tre siste årene før konkursen. Fra og med 2017 gikk Jacobsen Elektro med underskudd. Utkast til årsregnskap for 2018 viser et negativt resultat på 256...
Artikkelen er 642 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.