roand vindpark
Roan vindpark på Fosen i Trøndelag. Arkivfoto: Ole Martin Wold/Fosen Vind
Foto: Fosen Vind

Selskapet opererer nå sju vindparker.

  • Øyvind Lie

Roan Vindpark i Åfjord kommune i Trøndelag er landets nest største vindkraftverk med 71 vindturbiner og en årsproduksjon på rundt 884 GWh. Fra i dag overtar TrønderEnergi som operatør og driftsansvarlig for Roan vindpark fra Statkraft, Fosen Vinds største eier. – Vi har i lang tid rigget oss for å...
Artikkelen er 254 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.